Кадър ПетелСпирането на Шишковата градинка до училище Св. Климент Охридски във

...
Кадър ПетелСпирането на Шишковата градинка до училище Св. Климент Охридски във
Коментари Харесай

Полицаи обясниха: Родителите нямат право да спират на Шишковата градинка във Варна, за да вземат децата от училище Климент

Кадър " Петел "

Спирането на Шишковата градинка до учебно заведение " Св. Климент Охридски "  във Варна е безусловно неразрешено даже на спешни светлини.

Това заяви наш четец, живущ в региона, който е бил санкциониран при прекъсване на същото място, до момента в който е бил в колата на спешни светлини.

" Нямам едно нарушаване за 20 години. Останах изумен, тъй като всекидневно при образователни занятия тук е манифестация от коли, които прибират децата. Полицаят ми изясни, че съм безспорен извършител и не знам закона и бях санкциониран, против което не правя възражение. И скам обаче да осведомявам живущите, които не знаят за това. Знаците са много комплицирани и в региона е пъкъл, в случай че ти се постанова да използваш автомобил даже рядко . Не знам по какъв начин се оправят хора с деца или възрастни хора. Голяма част от живущите се изнесоха поради преустройството, което докара до цялостна обсада на региона ", уточни той. Объркването идва от обстоятелството, че местата по план бяха планувани за " бързо паркиране ". Забавянето с години на ремонта и оскъпяването му обаче отстрани доста от заложените неща като паркомясто за електрически коли. Въпреки това там всекидневно се паркира. За към 100 метра права бяха дадени над 1,5 милиона лв..

" Питах служителя на реда какво да върша, когато няма места в целия регион и би трябвало да се въртя по 3 часа и той ми отговори, че мога да диря място отвън града ".

Спирането дори на спешни светлини е неразрешено, в случай че автомобилът в действителност не е развален.

Задължително е да се сложи и триъгълник зад колата, сочи законът.

В плана бяха планувани места за бързо паркиране и къс престой, само че отпаднаха.



Уличките в региона са в ужасяващо положение, макар милионите доходи от синята зона.

" Синята зона " в центъра на Варна през днешния ден. 4.5 млн. Лева доходи на година. Места за живущите няма, а единствено дупки и санкции от полицията, която дебне всеки спрял за минути. През 2018 година Кмета Портних сподели " Приходите ще бъдат реинвестирани в създаване и рехабилитация на тротоари и улици, и в основаване на по-добри условия за пешеходците, майките с колички, велосипедистите “.

 





" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР